Eardoc

Eardoc

Eardoc o solutie inovatoare non-invaziva pentru infectii si dureri ale urechi. Eardoc este usor de utilizat,  potrivit atat pentru copii cat si pentru adulti.


PUNE O INTREBARE DESPRE PRODUS


More details

Ce este Eardoc?

O infectie a urechii medii este de obicei cauzata de blocarea trompei lui Eustachio. Eardoc deschide tubul lui Eustachio infundat, permitand fluidelor din urechea mijlocie sa se scurga.

Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti dispozitivul Eardoc in spatele urechii si sa-l porniti! Eardoc ofera ameliorare imediata si trateaza infectia urechii, fara antibiotice sau analgezice.

Eardoc o solutie inovatoare non-invaziva pentru infectii si dureri ale urechi. Eardoc este usor de utilizat,  potrivit atat pentru copii cat si pentru adulti.


Aparatul portabil Eardoc ofera o solutie non-invaziva pentru tratarea durerii urechii, cauzate de acumularea de fluide in urechea medie si infectii ale urechii medii. Eardoc trateaza dureri cauzate de schimbari de presiune (scufundari sau zbor). Lasate netratate, acestea pot provoca dureri severe, probleme de echilibru si chiar tulburari de auz.


Caracteristici cheie ale dispozitivului Eardoc:
- viteze multiple: 10 frecvente controlate digital pentru a maximiza
confortul pacientului si usurinta de utilizare.
- simplitatea utilizarii si aspectul placut fac ca Eardoc sa fie o solutie excelentă pentru copii.
- greutate redusa si dimensiuni compacte: Eardoc poate fi transportat in excursii si vacante. Eardoc functioneaza cu 2 baterii AA.
- Eardoc este confectionat din materiale de calitate.
- non-invaziv si natural: nu este nevoie de medicamente sau interventii chirurgicale.
- Efect rapid: Efectul Eardoc se resimte dupa 1-2 minute.


 

Marca CE

Nu exista nici un comentariu inca.

30 other products in the same category: